CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
barbyy Profile
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 80 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Coltul Tehnic / Culoarea secundara la Broscute Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
Misu de Cluj
Admin

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 48217
Ale mele amandoua au avut culoarea bej.
Brotacul verde (1200/64) cand am cumparat-o era revopsita deja in gri, culoare ce nu mi-a placut si nici nuanta originala Panama Beige L572. Asa ca a devenit verde deschis (nuanta unicat mixata de mine) cu galben 480.
Iar la Brotacul negru (1302/70) straturile de vopsea erau si mai groase. Cand am curatat-o de vopseaua veche am descoperit ca avea 4 straturi de vopsea.
Stratul original Kansas Beige L91D, apoi a fost revopsita in rosu, dupa care in gri metalizat si ultimul strat era negru. Cum in talon era trecut deja negru, am zis sa ramana neagra, mai ales ca in 1970 era si culoarea neagra in paleta pentru 1302.
Totusi era prea inchisa asa ca am vopsit cu galben pe laterale.
La RAR nu au comentat nimica de culoarea secundara, dar ulterior anul trecut la itp am avut probleme ca nu e trecut in talon culoarea secundara galbena.
La Brotacul verde mi-au trecut-o in carte si in talon, iar la Brotacul negru nu e trecuta. Mi-e groaza de itp-ul de anul viitor, dar o sa ma duc la alta statie itp.
Am inteles, ca daca culoarea secundara nu depaseste 30% din suprafata caroseriei, atunci nu se trece in talon.
Este o chestie destul de controversata, mai ales de cand taxiurile trebuie sa aiba partea de sus alba. Dar si la taxi, unii au trecuta in talon culoarea alba, altii nu.


_______________________________________

NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE!
UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR!
SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!


pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la