CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Nebunatyka pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 73 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / File de istorie / Campioni moto Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
Misu de Cluj
Admin

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 48172
Niste poze primite de la 2cvAdi, cu fratii Viktor, de la Vointa Oradea, care au fost campioni in anii '80.
Adi poate sa ne zica mai multe, eu doar am pus pozele. 

moto



_______________________________________

NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE!
UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR!
SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!


pus acum 9 ani
   
cv2adi
Moderator

Din: Oradea
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14928
Multumesc pt postare Mishu, eu sunt afon la astea .Fratii Viktor, au fost multiplii campioni nationali la circuitul de vitezá pe sosea, ( Viktor Attila si Viktor Árpád ) care au adus nenumárate titluri de faimá motociclismului atuhton desfásusrándu-si activitatea in cadrul A.S Vointa Oradea, unde tatál lor, Viktor Árpád a fost antrenorul ( de fapt ca profesie era ceasornicar )- cel mai bun din oras.
Impreuná cu Berke Károl, care concura la categoria 50 cmc cu Mobra, au reprrezentat sportul moto Orádean in tará si in stráinátate, Beke devenind campion balccani in 83 sau 84 parrcá cu o Mobra transformatá in rácire cu apá , la Belgrad, atingánd viteza de 140 km la orá.
Era ceva fenomenal la acea datá, ca intrus in cercurile motocicliste i-am urmárit la foarte multe competitii deplasándu-má la Tg.Mures, Timisoara,si in alte orase din tará ca sá-i vád !
Erau fenomenali ! Eu eram un pustan care de-abia si-a obtinut permisul la categoria G ( Mobra )si datoritá lor, am inceput sá-mi confectionez o Mobrá putin mai altfel decát cele dinmagazin, cu carená, genti laterale pt bagaje ( din vaná de plastic pt imbáiat copii )etc.... fapt pt care má oprea permanent Militia si nu odatá mi s-a retras talonul si am fost trimis la Verif.Tehnicá din nou, fiind nevoit s-o refac conform originalului, dupá care iar am transformat-o ..... si asta asa a mers de vreo 3 ori páná am urcat si eu in clasa 250 cmc cu o Jawa .
Foarte multe amintiri má leagá de ei, si őe frate-meu care era mai mic pe atunci, si el i-a regásit pe facebook.
Viktor attila locuieste in Budapesta, are un ABC, si sirculá cu o Yamaha de 350 cmc si azi .
Cred cá am sá-i fac o surprizá sápt viitoare !    

Modificat de cv2adi (acum 9 ani)


pus acum 9 ani
   
cv2adi
Moderator

Din: Oradea
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14928
Aici sunt enumerate locurile unde s-au organizat competitii, la anul 1980 si 82 sunt amititi si Dánsii, precum si Berke cu Mobra in clasament .

pus acum 9 ani
   
bogtor
Membru Senior

Din: timisoara
Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 684
Fiind vorba de campioni moto, pun si eu o poza cu echipajul de la Torpedo Zarnesti, care a cistigat circuitul de la Timisoara in anul 1985, sectiunea cu ataj. Poza pe care o prezint a fost facuta la Severin in acelasi an. Va dati seama, intre cz, mz, jawe, unele cu doua motoare, o astfel de aparitie, la asemenea asezare, era sf.Daca este offtopic, scuze,mutati la sectiunea potrivita, calitatea este slaba deoarece am fotografiat poza.

campioni moto fiind vorba campioni moto, pun poza echipajul torpedo zarnesti, care cistigat

25.6KB


_______________________________________
tel 0744161052

pus acum 9 ani
   
cv2adi
Moderator

Din: Oradea
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 14928
Si sá nu-l uitám pe Timisoareanul Doru Arsin , unul dintre cei mai feroce adversari ai fratilor Victor, bineánteles la figurat .Era omniprezent in acei ani la majoritatea spectacolelor de circuit de vitezá pe sosea , si ne-a oferit momente fantastice cu stilul sáu ambitios si de inalte cunoistinte tehnice !    

pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la