CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive din Covasna
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Coltul Tehnic / Problema caseta de directie Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
Maidanezu46
Membru nou

Din: Arad
Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 17
Am o problema de cativa ani cu caseta de directie la un bmw....nu are 30 de ani dar nici mult nu mai are.
Din ce am inteles casete de directie noi pt bmw nu se fac....cele noi sunt reconditionate de diferite firme iar pretul lor variaza intre 800 si 4000 lei.Am tot incercat sa aflu care firma este buna dar putina lumea cumpara casete noi.
Am reconditionat in Arad de 2 ori...era sa ma bat cu tampitul ala, am mers in tm si nici acolo nu a tinut mult. am cumparat second, hand ori bat ori curg.

Astept cu nerabdare sfaturi


pus acum 6 ani
   
Komissar
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1055
Eu reconditionat caseta de directie de la un E39 din '99 la Tureal, Bucuresti. Am ramas cu o impresie placuta. Oamenii aia se pricep destul de bine. Pe langa simeringuri si o-ringuri ei isi fac singuri si bucsile de plastic din interior. Regleaza ulterior si cu torsiometru.
Pe mine m-a costat 1100 si ceva de lei cu tot cu montaj. Post sa reconditioneze si casete primite prin curier si sa le trimita inapoi clientului.


pus acum 6 ani
   
kalyyyyyy
Membru Junior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 60
Confirm profesionalismul celor de la Tureal. In aceeasi curte au un magazin specializat in oringuri de toate dimensiunile - eu am avut nevoie pentru inlocuirea oringurilor de la pompa de servodirectie. Ca discutie incidenta recomand magazinul respectiv, te poti duce cu oringul si ti-l cauta dupa dimensiuni.

Am discutat cu patronul de la service despre reconditionari si mi s-a parut foarte corect. Mai exact mi-a spus urmatoarele:

- in cazul meu in care am cutie de directie si nu curge, doar are putin joc,mi-a spus ca ma costa prea mult intrucat reconditionarea implica strunjirea unor piese noi de metal, merita la camioane insa operatiunea;
- in cazul autoturismelor cu caseta de directie, nu garanteaza longevitatea operatiunii in cazul schimbarii oringurilor/bucsilor intrucat in functie de uzura pieselor de metal oringurile/bucsile pot ceda mai repede decat in cazul unor piese noi, ceeea ce este foarte logic.

Eu unul apreciez atitudinea aceasta care este in acord cu realitatea decat sa imi vanda cineva solutii minune.

In plus au si stand de geometrie care daca nu ma insel este inclusa in operatiunea de reconditionare a casetei de directie.


pus acum 6 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la