CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Discutii libere / Mai exista speranta...nu totul merge la fier vechi Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
g-power
Membru Senior

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 1043
Intamplator am dat peste aceasta stire.



S-a salvat un trolebuz si s-a transportat si expus la Campulung. Bravo baietilor!


Inițiativa pentru Muzeul Transportului Bucureștean
August 14
  ·
🆘 [APEL PUBLIC] Ne întoarcem la Târgu-Jiu, acolo unde încă un #troleibuz istoric de tip Rocar 217E a fost salvat! Căutăm transport pentru acesta, astfel încât să poată să ajungă la noua sa casă: Muzeul Automobilului Românesc din Câmpulung.
🚎🏛️ Continuăm seria #TroleibuzeleDeMuzeuDinTârguJiu cu un nou troleibuz #Rocar 217E ce a fost salvat de la fier vechi de către pasionații din domeniu, cu scopul de a fi expus și a prezenta generațiilor viitoare istoria mobilității și industriei autohtone românești producătoare de vechiule pentru transportul public.
✅ În luna mai vă relatam cum Președintele Asociației "Metrou Ușor", Alexandru Tufan, a salvat pe cont propriu de la fier vechi ultimul autobuz #Ikarus 260 ce a aparținut #RATB. Acum, acesta s-a aliat cu încă un pasionat, achiziționând împreună, în participațiune egală, troleibuzul Rocar #217E cu numărul de parc 104 (Târgu-Jiu 0108).
🙏🏻 Mulțumim pe această cale personalului societății #TRANSLOC S.A., care ne-a susținut și sprijinit în completarea elemetelor lipsă și readucerea acestuia în stare de funcționare, precum și pentru grija purtată troleibuzului în ultimele luni. Efortul companiei și angajaților Transloc pentru conservarea patrimoniului tehnic românesc cu siguranță nu va fi uitat.
⚠️ Achiziția este cu atât mai importantă cu cât numărul exemplarelor existente s-a redus brusc la nivel național, iar orașe importante în care aceastea au circulat, precum #București sau #Cluj, nu au păstrat niciunul în scop istoric. Întrucât este ultima șansă de a mai salva un astfel de exemplar, pasionații încearcă, prin aceste demersuri personale costisitoare, să salveze ce se mai poate din bogata istorie a transportului public românesc. Troleibuzele #Rocar217E fabricate în București au fost printre cele mai răspândite vehicule electrice românești, circulând în nu mai puțin de 16 orașe: Baia-Mare, Brașov, București, Constanța, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Mediaș, Piatra-Neamț, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Târgoviște, Târgu-Jiu, Timișoara și Vaslui.
⚠️ Având în vedere, însă, proiectul european ambițios al Municipiului Târgu-Jiu pentru modernizarea și extinderea transportului electric cu troleibuzul, precum și achiziționarea a 35 de troleibuze moderne Solaris cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, este necesară mutarea urgentă a vehiculului.
🆘 Prin urmare, apelăm public la ajutor pentru transportul vehiculului pe o distanță de aprox.200km până în locația în care acesta va fi expus public. Informații logistice detaliate vor fi oferite în privat transportatorului. Dacă sunteți un transportator sau cunoașteți unul interesat de acest demers, vă rugăm, contactați-ne! Așteptăm oferta Dvs! Suntem deschiși pentru ca meritele persoanelor fizice și juridice implicate să fie recunoscute public într-un mod de comun agreat.
🔁 Distribuiți postarea în grupurile relevante, astfel încât să putem ajunge cu mesajul la cât mai mulți potențiali transportatori. Vă mulțumim!


pus acum 6 luni
   
Misu de Cluj
Admin

Din: Cluj-Napoca
Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 48206
Bravo lor!  

_______________________________________

NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE!
UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR!
SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!


pus acum 6 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la