CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA. CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA. FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Lista Forumurilor Pe Tematici
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA | Inregistrare | Login

POZE CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA / Discutii libere / Mașinile nu sunt doar pentru muncă Moderat de amb13, fishy86, gavrisan lucian, r16r1150, vranceanu, vwtyp3variant
Autor
Mesaj Pagini: 1
Matheus2523
Membru nou

Inregistrat: acum 3 luni
Postari: 2
În legătură cu cele mai recente evenimente din lume, se pune problema posibilelor câștiguri fără a pleca de acasă. Lucrul la distanță a devenit foarte relevant în zilele noastre. La urma urmei, chiar îți dorești să-ți conduci mașina în vacanță și nu doar la muncă. Eu însumi am făcut acest pas și vreau să-l împărtășesc cu voi.
Am stăpânit o nouă profesie care îmi permite să trăiesc o viață liberă. Dacă sunteți în proces de căutare a unui loc de muncă, vă sfătuiesc să vă familiarizați cu acest articol https://goit.global/ro/articles/scrisoa ... -sa-scrii/. Dacă te gândești să-ți schimbi profesia, încearcă școala GoIT.
GoIT s-a impus de mult timp ca o instituție de învățământ de încredere, cu o abordare inovatoare a educației. Datorită unei echipe de specialiști cu experiență și programelor relevante, ei își ajută studenții să dobândească abilități relevante și să-i pregătească pentru o carieră de succes în IT.


pus acum 3 luni
   
Pagini: 1  

Mergi la