CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA.
CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA.
FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Nou pe simpatie:Kitana pe Simpatie.ro Femeie 25 ani Bucuresti cauta Barbat 25 - 48 ani
CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA Inregistrare Login Poze Nu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
samba de la herculane, care a ajuns la timisoara din cate stiu. e pe maini bune oricum!recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 42.7KB
la maramu! recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 46.1KB
3. ozn'ul din sibiu.recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 53.1KB
aceeasi...recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 47.9KB
nel34 Membru Senior Din: sibiu
Postari: 1094
Asta din sibiu pe unde a ajuns? _______________________________________ Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage
4. recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 46.4KB
5. constantarecensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 39.1KB
tot constantarecensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 45.7KB
6. doka din covasna, al colegului nostru de forum recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 52KB
7. petrosani, al colegului nostru nicu. recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 41.2KB
8. brasovrecensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 32.7KB
tot... recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 29.5KB
9. era, nu mai e pe'aici... recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 47KB
10. bucharest recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 36.5KB
tot...recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 32.9KB
11. recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 44.9KB
12. aradrecensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 43.8KB
13. iasi. asta nu stiu pe unde a ajuns...recensamant vw t1 – poza de cabriolette, in Registru pe marci · 40.1KB
sper ca n'am spart prea multe mituri si sper sa nu fi deranjat pe nimeni... doar un recensamant, e bine de stiut ca exista... mai stie cineva altele?