CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA.
CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA.
FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
un Buceag si un Carpati la facultatea de agronomie din Craiova(unde se face practica) se pare ca buceag-ul nu mai are motor din cate am inteles. Carpati-ul e mult mai rar intalnit decat buceagul
florin11bv Membru Senior Din: Bucuresti/Brasov
Postari: 235
Fari Ur, Ce spuneti de cele doua, mai ales ca acum aveti experienta unei restaurari exemplare? N-ar putea fi salvate? Poate daca am strange bani mai multi d'astia iubitori de SR-uri, cele doua ar putea fi salvate...Pacat ca nu stim in proprietatea cui sunt si daca s-ar putea cumpara.
Era cineva de pe forum innebunit in toamna ca a vrut sa cumpere un Sr din asta (cu roti simple la puntea spate) si proprietarul l-a dat altcuiva, pe cand a ajuns el a fost prea tarziu. Pe el ar trebui sa-l intereseze.
YoKoMy Reporter de teren Din: Resita
Postari: 5290
Pe acel Carpati se facea scoala de soferi?? Ca vad ca are o placuta cu SCOALA Ce as vrea sa fac si eu scoala de soferi pe unul dinala Dar...vise.
_______________________________________ Schimb/Cumpar embleme sau scrisuri auto.