victor 007
Membru Senior
 Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1658
|
|
E diferita nuanta si e ceva mai deschisa decat asta, ala de pe Logan e Albastru Marin.
Povestea fostei masini e urmatoarea, cumparata in 1980 de la Ministerul de Interne(ar fi fost una din masinile care la deservit pe doctorul lui Ceausescu), fabricata la sfarsitul lui 73, nu o cumpara nimeni din cauza ca avea aripa dreapta fata infundata, masina era sigilata, avea setul motor schimbat, a revopsit-o in 81 in fata casei si la prins ploaia, il deranja culoarea, stiau toti ca lucra in politie, in 1982 a lovito rau pe stanga fata, in 1983 a revopsit-o din nou rosu 25, iar in 1984 cand sa schimbe uleiul, pe elevator a inceput sa crape si sa se indoare, avand casco, a platit pe cineva sa i-o bage intr-un stalp, a cumparat caroseria asta care data de prin 80, care mai mult ca sigur era compromisa de rugina, caroserie simpla, fara usi, capote etc, au completato cu toate gunoaiele lovite din service, doar usile pe stanga s-au putut salva, a fost vopsita Albastru Egipt, cum erau masinile directorilor din aceea perioada, in 1992 deja avea probleme mari cu rugina, in podeaua spate intra piciorul, a sudat la ea ce sa putut si a dat-o cu ulei ars pe dedesubt dupa care a bagat-o pe drum de tara, in 1994 a fost lovita de unchiul meu in fata, din 2000 cand sa cumparat 1310 pana in 2003 cand a fost furata timp de o luna 1310-le, gasita intrega (mare noroc), decazuse rau, atunci a fost vopsita la jumatate afara la minus 10 grade si i sa reparat motorul, in 2005 a fost revopsita complet Albastru Cobalt 665, negasind acel Albastru Egipt, in 2006 iar a fost lovita in fata si s-au inlocuit contraaripile si fusta fata, din 2006 pana in 2008 s-au pus toate piesele originale pe ea, de o facusem sa arate bine, in 2008 am realizat ca nu am ce reconditiona de ea, era prea coapta, doar pragurile erau salvabile si am decis sa caut alta, in mare cam asta ar fi povestea ei, a rezistat fix 30 ani in familie, 4 ani fosta caroserie si 26 actuala, bunicul meu a plans cand am dat-o la remat si acum plange cand se gandeste la ea, dar daca o s-o vada pe asta aceeasi culoare, cred ca o sal motiveze si nu numai pe el, ci pe toti care am tinut la aceea masina.
Modificat de victor 007 (acum 13 ani)
_______________________________________ Urmeaza-ti Pasiunea
|
|