CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA.
CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA.
FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Masinuta Mercedes,plastic, producator Lucky [Honk-kong],aprox 20 cm L.Telecomanda functionala cu fir:inainte-inapoi/stanga-dreapta.Lipsa ceva de pe cupola[un girofar cred] si capacul de le telecomanda.Momentan functioneaza doar rotile fata spre stanga/dreapta,motorasul spate nu lucreaza[ceva din telecomanda].30 de lei.
-Aro 244 sigilat,cu revista nedesfacuta,neatins, lipsa masca fatza cu totul[defect de fabrica,nu este in blister]-30 de lei. -Dacia 1410 sport,cu revista sigilata neatinsa,fara lipsuri-30 de lei -Dacia 500 Lastun,cu revista, ambalaj rupt dar blisterul este sigilat,fara lipsuri-30 de lei -Se adauga posta sau ridicare din Bacau. mach
ZIM 12,ZIL 114,Fiat 125P,Fiat 126p,Lada 2107,GAZ A. Machete DeA,blistere sigilate,plasticul de la ambalaj la cateva este rupt.25 de lei bucata plus ramburs.La una din ele [zim 12]este cazut un capac de la roata fata dreapta,este in blister. poze
Misu de Cluj Admin Din: Cluj-Napoca
Postari: 48362
licu a scris:
Macheta Aro 10- 25 lei
Foxy1 saracul. Si numerele de pe macheta sunt fostele numere ale lui Foxy1.
_______________________________________ NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE! UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR! SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!
Aici valabil doar- Masinuta Mercedes,plastic, producator Lucky [Honk-kong],aprox 20 cm L.Telecomanda functionala cu fir:inainte-inapoi/stanga-dreapta.Lipsa ceva de pe cupola[un girofar cred] si capacul de le telecomanda.Momentan functioneaza doar rotile fata spre stanga/dreapta,motorasul spate nu lucreaza[ceva din telecomanda].30 de lei.
VANDUTE TOATE. Machete DeAgostini.scara 1/43 Machetele sunt in blister,sigilate,orice eventual defect il veti descoperi pe masinute este vina producatorului,repet machetele sunt neatinse. Rocar tv 12f-30 lei Oltcit Club-30 lei Aro 10-30 lei Wartburg 353-25 lei Moskvitch 408-25 lei Moskitch 407-25 lei Trrabant p50-25 lei Gaz 69A-25 lei Volga m21-25 lei.