CLASSIC CAR CLUB CLUJ-NAPOCA
CLUBUL POSESORILOR DE AUTOVEHICULE VECHI DIN CLUJ-NAPOCA.
CEA MAI MARE COMUNITATE ON-LINE IN DOMENIUL OLDTIMER & YOUNGTIMER FABRICATE PANA IN 1990, DIN ROMANIA.
FORUM FONDAT LA DATA DE 18 IUNIE 2008
Amatorul Membru Senior Din: Bucuresti
Postari: 2298
Am deschis acest topic pentru a discuta strict despre Dacia 1302. Pun si cateva poze cu momentul scoaterii din hala in care zacea. Apa de ploaie cadea prin crapatura tavanului fix pe partea din fata a capotei, drept pentru care a creat un fel de mucegai cred (zona neagra de pe capota). Toate rotile erau pe pana drept pentru care le-am inlocuit cu unele aduse cu noi. Curios franele nu sunt blocate, am putut impinge masina dupa ce i-am schimbat rotile insa contactul este blocat (nu exista chei) si am avut probleme intrucat nu am putut invarti volanul.
Dacia 1302 - Amatorul – poza de Amatorul, in Prezentare masini · 24.7KB
_______________________________________ "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." - Albert Einstein
alta
Dacia 1302 - Amatorul – poza de Amatorul, in Prezentare masini · 23.3KB
_______________________________________ "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." - Albert Einstein
alta
Dacia 1302 - Amatorul – poza de Amatorul, in Prezentare masini · 83.8KB
inca una
Dacia 1302 - Amatorul – poza de Amatorul, in Prezentare masini · 39.2KB
pregatita de plecare de la Turda
Dacia 1302 - Amatorul – poza de Amatorul, in Prezentare masini · 49.5KB
ydaniel, cel cu care am fost sa iau aproape toate masinile mele si caruia ii multumesc pentru ajutor
Dacia 1302 - Amatorul – poza de Amatorul, in Prezentare masini · 39.5KB
Misu de Cluj Admin Din: Cluj-Napoca
Postari: 48362
Apoi asta arata foarte bine, ai faci franele, schimbi motorul, o speli, apoi o suflii cu un lac transparent si este perfecta. Altii se chinuie sa o faca Rat-look, o freaca cu acid, cu soda, cu bere, ca sa aibe aspect patinat, tu nu mai ai treaba ca s-a ocupat armata de treaba.
_______________________________________ NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE! UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR! SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!
amb13 Moderator Din: Petrila, jud Hunedoara
Postari: 5004
Stie dracu ce sa intimplat cu armata asta. Cind am facut eu armata la Parcul auto, frecam la masini de ne lua bengut.Cind le vezi cum arata acum iti vine sa.....
_______________________________________ Decit sa moara trei, mai bine unul!
iustin.nt Membru Senior Din: Piatra-Neamt
Postari: 1155
amb13 a scris:
Cind am facut eu armata la Parcul auto, frecam la masini de ne lua bengut.
Chiar si la alea care erau scoase din uz de x ani?
Misu de Cluj Admin Din: Cluj-Napoca
Postari: 48362
amb13 a scris:
Stie dracu ce sa intimplat cu armata asta. Cind am facut eu armata la Parcul auto, frecam la masini de ne lua bengut.Cind le vezi cum arata acum iti vine sa.....
Am intrat in Nato, ne apara ha-mericanii!
_______________________________________ NU TOATE MASINILE VECHI SUNT RABLE! UN POPOR CARE ISI INGROAPA TRECUTUL, NU VA AVEA VIITOR! SUNT MANDRU DE RABLELE MELE !!!
Liviu-Florin Membru Senior Din: Suceava
Postari: 2253
Sa o stapanesti sanatos Dan! La cum arata celelalte masini ale tale...deja imi imaginez cum va fi la final: ca iesita de pe poarta fabricii. Va ramane tot alba?
Robescuciprian Membru Senior Din: Timisoara
Postari: 306
Felicitări pentru achiziție și spor la treaba pentru al duce la capăt proiectul , sunt sigur ca va ieși ceva deosebit la final ,
_______________________________________ Pasionat de classic car
Robescuciprian Membru Senior Din: Timisoara
Postari: 306
amb13 a scris:
Faptul cum arată mașina și faptul sa se scoate la licitații pana și furculițe vesela și borcane spune totul despre ceea ce se īntāmpla in aceasta țara și direcția in care ne īndreptam ,
_______________________________________ Pasionat de classic car
iulian'71 Membru Activ Din: Tecuci/Bacau
Postari: 112
Felicitari pentru achizitie. Chiar un model aproape disparut. Succes la reabilitare.
_______________________________________ Grabestete incet ca tot acolo ajungi.
iulian'71 Membru Activ Din: Tecuci/Bacau
Postari: 112
Robescuciprian a scris:
amb13 a scris:
Faptul cum arată mașina și faptul sa se scoate la licitații pana și furculițe vesela și borcane spune totul despre ceea ce se īntāmpla in aceasta țara și direcția in care ne īndreptam ,
Te mai intrebi unde se indreapta armata si tara, acolo unde ne-am dorit in libertate, adica acolo unde vom fi liberi si de tara, ca in curand nici pamantul de sub picioare nu o sa ne mai apartina. Scuze pentru deviere de la subiect.
_______________________________________ Grabestete incet ca tot acolo ajungi.
gherghin nicolae a scris:
Din ce an e masina ?
Nu stiu... =D seria de sasiu este 012135 oare ne putem da seama?
Nu stiu... Daca au folosit caroserii de Break pe care ulterior le-au modificat dar au pastrat baza Break-ului la numerotare, atunci ar trebui sa fie 74-75 . Si cred ca asa si este .
Seria de sasiu unde este ? In fata sau in spate pe suportul telescopului ?
In fata pe suportul amortizorului dreapta din cate am reusit sa imi dau seama...